• hr
  • en
  • Banjščina 104, Varaždin Breg, 42204 Turčin
  • 042 666 054

Položaj i zanimljivosti

Lokacija

Izletište Zlatne gorice osim što je smješteno na prekrasnom imanju okruženom vinogradima nudi kompletnu gastronomsku idilu zbog koje se svaki gost koji je jedanput iskusio čari Zlatnih gorica rado vraća na provjereno mjesto.

Ljepota prirode, čisti zrak i prekrasan pogled na Varaždin su jedan od razloga zašto gosti Zlatne gorice prepoznaju kao mjesto gdje njihovo vrijeme vrijedi puno više. Samo par minuta vožnje od Varaždina i već su se odmaknuli od ubrzane zbilje, gustog prometa i svakodnevnih briga. Uz pozdravne riječi tu će vas dočekati domaćin koji će vam uz nezaobilazno piće dobrodošlice vrlo rado predstaviti kompletnu ponudu Zlatnih gorica pa tako redom.

Uz vilu je i sanjkalište, uz vinograd vinski put, obiteljski zabavni park, a podrum  otkriva sve ljepote uživanja u domaćem vinu. Pogledom na sve strane svijeta s terase pratite kako život oko vas juri, a vi ste vrijeme zaustavili u tradiciji i kvaliteti…

Smještajni kapaciteti

Objekat

U četiri salona, u kojima se osjećate kao da ste u nekom drugom vremenu, uživajte u zavičajnim jelima varaždinskog kraja. Uz domaći kuruzni kruh, meso na brajdama, puricu z mlincima, pohane žablje tacice i kajkakva dnevna iznenađenja sjetit ćete se kako su to nekad kuhale naše bake.

VILA DONATA s 4 odvojena salona i staklenom panoramskom terasom ima mogućnost smještaja 120 gostiju, što nudi mogućnost istovremenog održavanja više različitih događaja (svečanosti, prezentacije).

VRTNA TERASA: od 20. travnja do 15. rujna (ovisno o vremenskim prilikama) nudi mogućnost smještaja 130 gostiju ili organizaciju hladno-toplog buffeta do 250 gostiju!